Start&GO on track: #5 duo-ondernemers

08-11-2022
0 reacties

Ondernemen, dat doe je niet alleen. Als je een zaak opstart moet je je laten omringen door anderen. Maar je kan ook samen de sprong wagen, met een partner, vriend of kennis. In de vijfde en laatste aflevering luisteren we naar de verhalen van vier ondernemersduo’s.

Want samen ondernemen biedt heel wat voordelen. Je vult elkaar aan, kan succes en teleurstellingen delen en je hebt altijd een sparringpartner aan je zijde. 

Ontdek de boeiende verhalen en de favoriete platen van Hilde Vandenbulcke en Stephen Quintens van SlowwingsJantien Vanderbeke en Delphine Van Hoecke van Mayday MarketingPaulien Depuydt en Jan Vandecaveye van Pollie Fashion en Sofie Remmery en Filip Van Simaeys van Parfie.

 

 

Luister naar alle afleveringen van onze podcast op SpotifyGoogle PodcastApple Podcast en YouTube en geef hem zeker door aan jouw ondernemende vrienden. Wil je nog meer inspirerende ondernemersverhalen ontdekken, check dan zeker onze blog

 

Afbeeldingen

Verhalen

Reageren

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen