Start&GO on track: #2 mensgerichte ondernemers

27-09-2022
0 reacties

In de tweede aflevering van de podcast 'Start&GO on track' luisteren we naar het verhaal van drie mensgerichte ondernemers. Drie ondernemers die het menselijk welzijn centraal zetten. Ze gebruiken hun eigen ervaringen om anderen te helpen en maken er ineens ook een succesvolle business van.

Wat mensgerichte ondernemers typeert is hun persoonlijke aanpak. De drie gasten van de tweede aflevering van ‘Start&GO on track’ luisteren naar hun klant en creëren een dienst op maat.

Ontdek de boeiende verhalen en de favoriete platen van Stefanie Lauwers van Huis Stella, Cathy Descamps van Studio Lelise en Luc Paccou van Continuumcoach.

Volg onze podcast op Spotify, Google PodcastApple Podcast en YouTube en geef hem zeker door aan jouw ondernemende vrienden. Kan je niet wachten tot de volgende aflevering? Ontdek nog meer verhalen in onze blog

 

 

Afbeeldingen

Verhalen

Reageren

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen