Tips bij de keuze van een boekhouder

Evy De Bruyker 15-03-2023
853 keer bekeken 0 reacties

Ontdek in deze video hoe je een goede boekhouder vindt, welke diensten je mag verwachten en hoeveel een goede boekhouder nu eigenlijk kost. Ben je niet helemaal gelukkig meer over de samenwerking met je huidige boekhouder? Ontdek in deze video ook een paar tips om te veranderen.

Een goede boekhouder bespaart je niet alleen rompslomp maar ook geld. Hoe vind jij de professional die het best bij jou past. We zetten je alvast op het juiste spoor en vertellen we je welke service je mag verwachten. Want een goede boekhouder is goud waard. Hoe vind je nu de ideale boekhouder? Hierbij een aantal tips.

  1. Luister eens bij collega ondernemers die je vertrouwt.
  2. Zoek een boekhouder met expertise in jouw vakgebied.
  3. Ga op gratis kennismakingsgesprek

Ontdek in deze video ook welke diensten je mag verwachten en hoeveel een goede boekhouder nu eigenlijk kost? 

De relatie met je boekhouder of accountant is gebaseerd op vertrouwen. dat vertrouwen mag echter niet blind zijn. Zorg ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wat je consultant doet. dat je ook begrijpt waar hij of zij mee bezig is. Vergeet niet dat het om jouw zaak gaat en dat jij de eindverantwoordelijkheid draagt. Voel je je niet meer gelukkig bij een samenwerking? Dan is veranderen nodig. Ook hierover geven we je tips in de video.

 

 

Video: Keuze van boekhouder

Financieel

Cookie-instellingen